Sol & Bad!

2009-05-30 @ 16:30:23
Ligger vid poolen hos Fia och Björns kompisar, dricker cider och njuter! Fan va vi har det bra.
Pics kommer sen!

Timrå!!

2009-05-29 @ 21:09:07
Vi har äntligen kommit fram, efter många om och men. -Sväng här! Där vid kyrkan bor dom.
- Nä nu känns det inte bra för mig, jag tror vi är fel!
Vänder bilen medans Elin pratar med Björn som ska guida oss RÄTT!
Upp för en backe, förbi en rastplats och då klämmer Jessica ur siig.
- Nu känns det bra för mig, nu känner jag igen mig.! Ingen bra guid direkt. Men vi gillar dig endå! =)

Sitter ute på Fias altan nu och ska äta grillat, potatis sallad och pasta sallad! Mumma!
Och föresten: Första blogg inlägget på min nya fina röda dator!
 

27/5

2009-05-27 @ 23:09:56
Regnet det bara öser ner! Skumt väder det har varit idag sol, blåst och regn! Skulle vara lika imorn så jag och mamma tar våran Eckerö tripp nästa vecka istället.Inge kul att sitta på en båt och må dåligt för det sjöar så hemskt.

Har hittat en dator jag vill ha nu, eller ja jag har hittat två och det är så svårt att välja. En liten röd eller en stor svart, ingen speciell pris skillnad. Åh jag är i valet och kvalet. Får fråga Rickard när han kommer hem, han kan det där med datorer han. (Jag kan inget)
Jag är så grymt sugen på något men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.Jobbigt det här, den veckan i månaden när allt är upp och ner. Äh jag lägger mig i sängen och tittar på tv istället.
Puss och godnatt!

Blåsigt värre!

2009-05-27 @ 09:43:28
Rackarns så det blåser idag. Vakande vid 7 imorse och jag höll på blåsa bort när jag gick ut på balkongen, och då överdriver jag inte. Nu ska jag slänga på mig lite kläder och sen hem till Elin och bli tjusig i håret.
Jag och mamma tänkte åka Eckerö Linjen imorn men vette fan hur det blir om det ska blåsa så här, då får jag spendera hela resan på toa!
Vore ingen höjdare direkt.


 Kläder va det ja!

Tisdag

2009-05-26 @ 23:06:03
Har varit och flängt hela dagen idag,inte suttit en minut knappt. Eller jo det har jag väl men det känns inte som så, jag är helt slut.Beror kanske lite på vädret, värmen är ju underbar!
Har varit iväg på tutbingo nu på kvällen, jag, Jessica, Sara och Elin. Ingen bingo men kul har vi haft! Imorn blir det klipp och färgning av hår, packa lite inför flytten, mat och underbara barn hos mammsen och sen tvättstugan! Fullspeckat schema fast man är ledig! Men det är bara bra för annars blir jag så rastlös.

På återseende!

Roses are red

2009-05-26 @ 00:20:57
Dagen har spenderats i solen. Va ner en sväng på stan och handlade ett par nya sandaler( Elin har även målat mina tånaglar rosa, tjusigt värre). Gudars så skön dom är, ett riktigt klipp.
Vidare hem till mig och käkade jordgubbar, grädde och ost och kex med alla brudar! En helt perfekt dag har det varit. Hoppas nu att vädret håller i sig så man kan vara ute hela dagarna och njuta av solen, vem vet kanske premiär bada snart!
Har varit trött sen jag vaknade imorse så nu är det go natt!

Woho!

2009-05-25 @ 09:57:52
Idag blir det inte många plagg på kroppen, snacka fin väder. Som vi har längtat och nu är sommaren här!
Leggins och linne är det enda som behövs, vem fan behöver utlandet om det ska fortsätta så här?

Ska göra mig iordning nu sen ska jag ner till Elin på salongen och grejja med mina naglar. Får se om vi färgar håret och klipper lite idag också. ( Vill vara mörk men endå inte, beslutsångest)

Jahapp!

2009-05-24 @ 22:54:13
Då va söndagen slut också. Har varit på Cirkus idag med Jessica, Elin, Melwin och Freya. 100:- för att titta på hundar och katter som kan gå på bakbenen?? Nää det va ingen höjdare direkt. Annat nör jag va liten, då va det elefanter och grejjer. Ja som en Cirkus ska vara tycker jag.
Men Melwin tyckte det va kul iaf och det va ju huvudsaken.!


Rickard har åkt till Norge idag och det känns mycket tommare hemma nu än vad det brukar göra. Vet inte varför men det känns konstigt. ( måste vara ärlig och säga att jag saknar han redan faktiskt) Nu ska jag ta ett bad med Edward sen ska jag krypa till kojs.
Natti

Glöm det!

2009-05-23 @ 17:09:17
Limön skippar vi, vädret blev ju lite sisådär och Rickard känner att han inte hinner. Vi får helt enkelt grilla hemma istället.
Ska åka och handla lite grönsaker och ost nu, sen blir det käk!
Grillad rostbiff med potatisgratäng kan dagen bli bättre??

Limön

2009-05-23 @ 16:01:31
Så nu har jag börjat packa inför flytten, 4 kartonger står redo att åka till Skutskär! Måste erkänna att det är grymt tråkigt att packa, mycket roligare att packa upp! =)
Har städat upp lite här hemma också, varit hem till mamma och vattnat blommorna och matat Nathalies katter. Nu ska vi bege oss till Limön och grilla lite sen blir det hem och mysa sista kvällen/natten innan Rickard åker till Norge.

/

Ikea

2009-05-22 @ 18:34:21
Har avrit på Ikea med Madde, Julian och Wilmer. Handlade 6 st lila små skålar som man kan ha till tex. Tacos. Jätte söta va dom. Har precis ätit lite mat och ska bege mig hem till Jessica.


Underbara fredag! Jag har det bäst!


 

Fredag

2009-05-22 @ 12:42:44
Hade jätte svårt att somna imorse när jag kom hem. Somnade inte fören halv nio tror jag, Vette sjutton va det va för fel, men nu har jag sovit i x antal timmar och är lite utvilad iallafall.
Tänkte ta mig en tripp till City Gross och handla lite om en stund, men först ska jag ta ett välförtjänt bad med Edward!

Kämpa på!

2009-05-21 @ 22:40:48
Kan inte riktigt förstå att jag och min andra hälft ska flytta till ett hus. Det känns overkligt, men gud så bra det kommer bli.
Fixa och dona precis som man vill, spela hur hög musik man vill utan att någon klagar, bada tolv på natten om jag skulle känna för det. Ja det blir så "fritt" när man bor i hus. Det är vårat hus, vi äger det.
Sen finns det ju alltid vissa som har saker att klaga på, som inte alls har någonting med saken att göra. Det är VI som ska flytta inte DU! Va det någon jag sket totalt i så va det väl DIG. Det lyser avundsjuka om DIG.
Orkar inte bry mig, fast endå gör jag det. Hatar när folk ska klaga och bla bla bla. Äh det är som sagt VI som flyttar och det känns sjukt bra till 110%.

Nu ska jag jobba vidare!

Seg natt!

2009-05-20 @ 06:29:25
Oj oj oj vilken seg natt, den har gått så sakta och jag har varit så trött. Säkert därför den gått så sakta. Men nu är det hemgång strax iaf! Natti natt

Honey honey

2009-05-19 @ 20:49:06
Jaha då va tisdagen nästan slut också. Har hunnit med mycket idag, varit och knäckt till nacken och ryggen ( Har nå jäkla problem med dessa f*nskap) köpt en kaffebryggare, ätit färska baugetter från Ica Maxi med mamma och Rickard, hälsat på farfar och farmor, sovit en sväng, pratat massa i telefonen, tittat på nya OTH och Desperata Hemmafruar och pussat på min älskling! Och nu ska jag snart gå till jobbet och fördriva tiden där till 7 imorn bitti!

Har fått världens finaste ( stoora) röda rosor av Rickard idag! Han är världens bästa.

.

2009-05-19 @ 09:16:17
Har sovit som ett f**k face inatt, vaknat var och varannan minut så man är ju inte skit snygg just nu int.
Ska iväg och knäcka nacken nu sen blir det hem och sova en sväng igen eftersom jag jobbar inatt. Nu måste jag klä på mig om jag ska hinna. Hej hej

Tired

2009-05-17 @ 20:31:17
Maten står mig upp i halsen och jag är sjukt trött. Det blir en tidig kväller idag!
Imorn ska vi ut till huset och titta om det finns någonting vi vill ha utav det dom ska slänga. Kanske finns något vi vill ha kvar.
Lilla Freya hänkar på hon med eftersom hennes mama ska på utbildning. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute hela dagen!

..

2009-05-15 @ 06:25:54
jag är helt tom i huvudet. Trött? Ja det kan man väl säga.
Huvudvärk? Big Time!
Får gå hem snart iaf!

?

2009-05-14 @ 15:04:52
Trött tjej, sol men kallt, jobb inatt igen, Rickard kommer hem!=)

Ska åka och handla lite på Willys snart tänkte jag sen hem och röjja upp lite här, dammsuga och torka golven, det är fina grejjer det!

Orka!

2009-05-14 @ 00:05:16

Va ju som sagt till Ida idag och satt modell. Va bara färgning av håret, är lite skrajj med klippning (fast nu behövs det, och det har även min frisör sett så vi får ta och klippa nån dag sa hon). Färgen blev jätte bra iaf, superduper nöjd blev jag. Fortf. brun men mycket bättre än innan, haha jag såg ut som en zebra innan.!
Imorn vette katten vad som händer, sova enda tills jag vaknar ska jag göra iaf, har ju en natt till att jobba!
Pussa lite på älsklingen min om han hinner hem innan jag börjar jobba, annars får jag krypa ner med honom när jag slutar på fredag morgon.

En liten tanke till alla mina underbara vänner!
Älskar er så mycket, tack för att ni finns och ställer upp. Ni är underbara!

Daah

2009-05-12 @ 23:04:28
Ineg tut för våran bil, men mamma och Gunilla i bilen bredvid tutade på av bara fan. 3 gånger mer bestämt, sen satt dom och jävlades med sina pengar! =) Avis? Ja kanske lite!
Nu ska jag gå och lägga mig ska upp tidigt och sitta hårmodell hos Ida, sen hem och sova för att sedan bege mig till jobbet!
Natti

.

2009-05-12 @ 12:48:06
Åh jag är så trött, men jag måste hålla mig vaken annars kommer jag inte kunna somna ikväll.
Snart kommer min älskling hem!

Trött och sliten...

2009-05-12 @ 05:19:43
Ja det är bara förnamnet det. Har aldrig längtat så efter min säng nån gång.
Idag ska jag börja packa lite smått tänkte jag, försöka röjja rummet vi inte använder så man kan ställa in kartonger där. Tiden går så fort, det är typ bara en månad kvar till vi flyttar. Hinner inte med alls känner jag. Jobba, städa, tvätta, packa och umgås med nära och kära. Jag måste nog klona mig!

Till kvällningen blir det tut bingo för hela slanten, storkovan ska med hem ikväll tänkte jag! ( Man kan ju drömma)
Sista rycket nu då!
Natti

Sunday

2009-05-10 @ 23:51:57
Ingen vinst, en massa regn, lite solsken och tacos!
Så har min söndag sett ut. Imorn kommer dom och tittar på lägenheten igen, verkar som dom är intresserade! Håller tummarna så hårt så dom blir blå!
Tvätta ska jag göra också och beställa rotting gruppen från K-Rauta eftersom det inte hanns med idag.
Jaja nu är det natti!

Banka på dörren!?

2009-05-10 @ 06:13:59
Hemgång snart, jag längtar till min säng nu. Finns det något bättre än att krypa ner under täcket när man är riktigt trött? JA! Det är ännu underbarare när det ligger en viss Rickard där och väntar på mig, krypa upp tätt intill och somna med armarna runt honom.
Finns ingen som gör mig så glad och lycklig som han gör!
Saknar dig älskling!

Jaha...

2009-05-09 @ 20:42:23
Inte en gnutta sömn har jag fått innan jag ska gå till jobbet, det kommer bli en seg natt känner jag.
Va ut en sväng till Lilly-Charlene som fyllde 2 år idag och grattade henne lite. Sen hem och käka lite mat och vidare ner på stan för att titta på bilar. Melwin tyckte det va jätte kul att titta på alla snabba bilar.
Åkte hem vid sju för att sova lite men det är aalltid någonting som stör mig. Jag kan inte somna! WTF.?!"#

Aja nu sitter jag här iaf, ska hämta ut lite pengar innan jobbet för jag tror jag ska köpa mig en mosbricka på Sibylla senare! Måste ju festa till det lite eftersom det är lördag! =)
Är mycket att stå i just nu, jag MÅSTE börja packa våra saker om allt ska ner innan vi flyttar. Vi har ju inte bara en grejj direkt, snarare för många. Men det finns alltid nått man måste köpa, speciellt nu när vi ska flytta till hus.
Gaah jag längtar!

.

2009-05-09 @ 11:00:36
Då va det lördag och dax för jobb igen. Har sovit knepigt inatt, vaknat om vart annat men somnat om på en gång.!?
Konstigt, måste ha varit fullmåne.
Idag är det crusing tror jag ska gå ner och titta lite innan jobbet, kul att det händer nå i den här stan.

På schemat står!
* Duscha
*Göra mig i ordning
* Troligen beställa rotting gruppen från K-Rauta
* Sova en sväng
*Crusing
*Jobba

Grattis till Lilly-Charlene som fyller 2 år idag!=)

Fredag

2009-05-08 @ 13:12:59
Då va man ledig en natt då. Är lite drygt när man har lediga dagar mellan passen men det funkar, jag får ju jobba iaf!
Va ut till Valbo en sväng med mamma igår, kände mig helt konstig i kroppen. Mådde illa, hade huvudvärk och kände mig allmänt orkeslös. Petade i mig lite mat när jag kom hem sen sov jag big time från 15-20. Det va sjukt skönt och behövligt. Mådde mycket bättre när jag vaknade. Tror det är magkatarren som spökar.

Idag ska jag umgås lite med syster min, va hur länge sen som helst jag träffade henne och barnen. Saknar dom!
Ska även åka till K-Rauta och titta på en rotting grupp till våran altan, åh det kommer bli så fint!
Nä nu måste jag få i mig lite krubb innan dom kommer och tittar på lägenheten. ( Håller tummarna igen för att dom vill ha den nu på en gång, eller ja snart iaf!)

Home sweet home!

2009-05-07 @ 06:29:19
Nu får jag gå hem snart, lagomt trött så jag somnar nog ovaggad!
Natten har gått väldigt fort så det har varit skönt, men det va tungt ett tag vid 3 tiden. Jobbar inatt igen sen är jag ledig fredag och jobbar lördag. Underbart att få ihop lite timmar, pengarna behövs verkligen nu när vi har köpt hus. det är så mycket man vill/måste köpa.
Torktumlare, ute möbler, tapeter ja you name it!
Natti natt!

Spouro!

2009-05-06 @ 09:27:05
Vaknade 5.30 imorse och var klar vaken, ( va fan ska jag upp nu åh göra?)
Tvingade mig själv att somna om till 9 iallafall. Måste ner till verkstaden idag och kolla däcken på bilen, det blev ju lite fel när jag och Nathalie bytte däcken. Haha a det va väl inte nått som gick rätt om man tänker efter!
Äh vi böt däcken iallafall och vi gjorde ett bra försök. Guld stjärna till oss!

Snart kommer dom och tittar på lägenheten, hoppas dom vill ha den nu då.

Huvudvärk.!?

2009-05-05 @ 15:45:34
Fick sån huvudvärk tidigare idag så jag va tvungen att ta en Ipren åh lägga mig en stund på soffan. Nu är det mycket bättre!
Har införskaffat mig en skit snygg lampa på Ikea idag, en vit med vit skärm. Me like a lot.
Ska städa upp lite här hemma nu för imorn kommer det folk och ska titta på lägenheten, hoppas hoppas dom vill ha den så vi får flytta tidigare och kanske fira Midsommar i vårat hus!

Och ja bultarna satt åt fel håll, kan det bli bättre??

Finns det spöken?

2009-05-05 @ 09:03:07
Mulet väder och gansla kallt. Vad ska man ha för sig idag då? Eller ja ikväll vet jag ju men fram till 6 har jag noll fantasi.
Åka och lämna in däcket på en verkstad iaf, jag och Nathalie hade bra mycket otur igår när vi skulle byta däcken på Volvon. Haha det slår aldrig fel för oss.!
Nä lite frukost på det här så är man människa igen.? Eller?

Bilbingo för hela slanten ikväll, gud va jag har längtat!

Natti natti!

2009-05-03 @ 02:35:12
Efter en låång kväll blir det sänga nu.! Sussa sista natten med min love.
Hade trevligt med mina loveley brudar hos Jessica sen blev det Max men ingen utgång. Vi pallade inte.
Ja som sagt Natti natti!

Daaah

2009-05-02 @ 18:26:54
Fest hos Jessica för hela slanten idag! Först lite mat sen alkohol!

Wonderful!

2009-05-01 @ 16:45:39
Vilket väder det är idag! Tråkigt att man är sliten sen gårdagens bravader så man inte orkar sitta i solen en längre stund.
Ikväll blir det teater eller nå liknande med syster min.
Nu ska vi åka iväg och handla sen hem och laga lite käk, undra sa flundra vad det bjus på.
Bara en liten stund till i solen sen åker vi!