Helgen är över...

2008-08-24 @ 16:02:26
Och inatt ska jag jobba. Rickard åker till Hallstahammar ikväll så nu blir det tomt här hemma igen=(
Va på fest hos Robban igår, lite folk men det va trevligt! Sen gick jag och Diana till Slicken och dansade loss lite...Idag har jag bara slappat, tvättat två maskiner men annars har jag bara latat mej. Tänkte lägga mej en stund framför Step Up 2  nu, kanske sova en stund så jag inte somnar på jobbet inatt. Vore kanske inte en skit smart ide!

På tisdag kommer min favorit ner och umgås lite med mig. Och då kommer lönen så jag tror jag ska dra med mej henne till valbo en sväng. På kvällen blir det naturligtvis bil bingo=)
Måste ju få vinna en sista gång det här året. (Håll tummarna)
Nä nu måste jag vila känner jag, det svider i ögonen och kroppen har typ redan lagt sig på plats!!

//

Imorn blir det tut bingo=)

2008-08-19 @ 00:09:09
Sista natten sen är jag LEDIG! =)
Ensam hemma igen nu då, eftersom Rickard har åkt tillbka till Hallstahammar! Kommer iof hem igen till heljen, men det är en lång väntan dit!

Imorn blir det tut bingo för hela slanten, satsar på att vinna stor kovan=) Men det är väl nån gammal kär*ing som gör det!!!! Brukar vara så...

Nää om amn skulle resa sig upp och kanske få lite jobb gjort, aaa vore en bra ide.

//

Söndag

2008-08-04 @ 05:56:35
Helgen gick fort och inatt är det jobb igen och Rickard ska åka tillbaka till Hallstahammar. Känns som vi inte har träffats nå även fast han har varit hemma hela helgen.
Nu får jag snart gå hem åh natta, är så trött just nu. Trodde jag skulle somna tidigare inatt men jag är fortfarande vaken.
//

Ledig,snart får jag gå hem!

2008-08-01 @ 06:16:56
Om cirka 30 min får jag gå hem till min underbara säng och krypa ner under täcket och sova min skönhetssömn!
och när jag vaknar har min älskling kommit hem, åh det ska bli så underbart. Mest att Rickard kommer hem ( men sängen lockar ganska bra den med)

Sista rycket på jobbet nu.
//