Trött

2008-12-29 @ 09:57:52
Julen tar på krafterna. All stress och all jul mat får en att bli helt lam i kroppen.
Försöker samla nya krafter till nyår, men det går inte så bra. Stressen finns fortfarande kvar.
Har inte hittat ån klänning att ha på mig, vet fortfarande inte vart vi ska vara/göra och maten känns långt borta.
Tänkte ta en sväng till valbo idag och titta om jag hittar nå fint åh ha på mej.
Sen måste jag städa här hemma innan vi åker, så trist åh komma hem igen och et ser ut so ett bombnedslag.
Nu ska jag ta och hoppa in i en dusch så man blir lite piggare!

Julen är över

2008-12-25 @ 00:12:03
Då va denna jul över.
Har haft en underbar dag med mina nära och kära. Åkte hem till Syster min vid halv tre, där blev det Kalle Anka och glögg ( julmust för mej eftersom jag ska jobba inatt)
Julmat i massor och sen kom tomten. Massa fina klappar fick jag. Presentkort, plattång, pengar, morgonrock för att nämna lite.
Efter allt julstök skjussade jag hem Rickard och sen bärde det av till jobbet.
Har inget emot att vara här just nu även fast det är Julafton. Jag har ju umgåtts med familjen hela dagen och det blir en bra peng i fickan för den här natten.
Men jag måste erkänna att ögonen börjar ge vika redan nu, och jag har sisådär sju timmar kvar innan jag får gå hem.
Mycket kaffe och kall luft så går den här natten fort!
Hoppas alla har haft en lika bra dag som mej, nu får vi vänta ett år till innan nästa jul.
Tycker det här året flugit förbi bara, hinner inte alls med i svängarna.

GOD JUL!

Pip

2008-12-17 @ 23:37:23
Vaknade i skaplig tid idag även fast jag hade jobbat natten. 12.30 klev jag upp för att jag skulle kunna somna inatt och vända tillbaka dygnet. Åkte hem från Diana vid sju tiden, satt igång med städningen ochs en Bonde söker fru. Kan inte låta bli att följa alla dessa serier. Dom är beroendeframkallande på nå vis.
La mig på soffan och tittade på Efterlyst och ringde och sa godnatt till Rickard. Kände mig ganska trött själv faktiskt så jag hade planerat att titta på Insider i sänga.
Då ringer det från jobbet. Upp från soffan, på med ytterkläderna och in i bilen. Och nu sitter jag här.
Är inte nå speciellt trött just nu men det kommer säkert komma framåt 3-4 tiden tror jag.

Nu ska jag ta en ciggeluring!

Tvingad

2008-12-17 @ 00:16:41
Nu va det ett bra tag sen jag skrev nå här. Beror på att min käre sambo är på gotland och jobbar och datorn fick följa med.
Har väl inte hänt nå spec sen sist. Va på luciafirande på Julians dagis, vilka gobitar barn är. Ögonen va full med tårar!
Va hos Diana igår och färgade håret och umgicks, kom dit vid sex tiden och helt plötsligt var klockan tolv, och då kände jag att det va dax åh åka hemåt. Trodde jag skulle somna som en stock vid tio tiden eftersom jag klev upp sju, men inte det nej.
Sitter på jobbet nu, skönt åh få ihop lite timmar. Kasst med sånna i dessa tider.
Söker nya jobb för fullt men det är inte lätt som en plätt int.

Håller tummarna för att pappa fixar fram nå!

SAKNAR MIN ÄLSKLING SÅ MYCKET!

Mätt i magen

2008-12-12 @ 14:28:52

Har precis ätit lövbiff. Åhh så gott det var men gud så mätt jag blev.
Jag och Marcus var och besiktade Volvon tidigare idag. När vi kommer in frågar han som ska titta bilen om vi har en sopborste i bilen. Öhh nää det har vi inte. Sen kollar vi på biltaket och där ligger det cirka 5 cm snö. 1:a pinsamheten.
2:a pinsamheten va att när han skulle kolla avgasvärdet så startade inte bilen. Haha han fick ta fram startkablar. Iaf så startade bilen och det gick att köra fram, han stänger av bilen och ska kolla under. Men när han ska starta den igen så går det inte.Haha fan va pinsamt. Jag och Marcus skämdes ögonen ur oss.
Han körde ut för att kolla bromsar mm och vi gick till kassan. Trodde aldrig att bilen skulle gå igenom men det gjorde den. så nu är det bara att tuta och köra i ett år till!

Födelsedag

2008-12-11 @ 15:44:29

Nyss hemkommen från Johanna. Följde med Marcus och tittade på hennes lgh för hon ska flytta och han vill ha eget.
Hon har en jätte mysig lgh, liten men perfekt om man är själv. Jag tycker han ska satsa på den.
Väntar på att Rickard ska komma hem nu så vi kan gå till pappsen som fyller år idag. Fika lite innan vi ska på julbord.
Dom ringde från jobbet idag och ville att jag skulle jobba, typiskt enda dagen jag inte kan när jag har bokat in nått som inte går att flytta. JAG VILLE JU JOBBA IDAG!

Undra om vi får en vit jul i år?

Snöyra

2008-12-10 @ 22:46:26
Usch så det snöar. Fick åka sakt hem ifrån Dragon Gate, man såg inte mer än 1 meter framför bilen.
Helt underbar massage va det iaf. Alla tog en fot massage, men det va mer som en helkroppsmassage iaf. Dom masserade allt. Och GUD va skönt det var. Helt klart värt de 200 kronor som det kostade.
Det lär vi göra om fler gånger.
Imorn fyller pappa år så det blir fika hos honom när Rickard slutar jobbet. Sen ska vi tillbaka till Dragon Gate och äta julbord med Rickards mamma och Anders.
Kinesiskt julbord, hoppas det är mycket gott.!
Nu ropar sängen på mej. Natti

Rackarns..

2008-12-10 @ 16:56:11

..så kallt det är ute. Det är bara -2 men det känns som -15 typ!
Snö eller inte?? Nu får vädergudarna ta och bestämma sig för hur dom ska ha det. Antingen snö eller ingen alls. Så tråkigt med slasket, hela jag är ju dyngsur när jag kommer innanför dörren hemma.
Fy fy


"Let it snow let it snow let it snow"

Nyss hemkommen..

2008-12-10 @ 16:50:06
..från Waynes Coffe. Va jätte kul åh träffa Malin igen, vi kom fram till att vi inte setts på cirka 3,5-4 år sedan. Men nu bestämmde vi att det skulle bli oftare!
Vi ska träffas lite närmare jul igen så jag får träffa lilla gobiten hennes. Gud vilken sötnos.

När jag åkte hem blev det rött i söderbacken, så jag satt och tittade på bocken en stund. Gud va fin den är. Vill att den ska få stå kvar över jul iaf, sen kan dom få bränna den. (Det är ju lite av en tradition att den ska brinna tycker jag)
Sitter och väntar på att Rickard ska komma hem nu med lite mat. Sen bär det av till massagen, åhh va jag längtar. Ska verkligen bli jätte skönt (läs välbehövligt)


..

2008-12-10 @ 11:20:02
Ny dag nya tag! Idag ska jag ner på stan och fika med Malin, ska bli riktigt trevligt. Va år och dar sen jag såg hennne sist. Hon har flyttat till Östersund och skaffat familj. Är glad för hennes skull.
Sen blir det hem till spisen och laga nå mat för vid halv sex ska vi iväg till Älvkarleby och få massage. Åhh det ska bli så skönt, känner mig som en stel pinne i övrigt.
Dom har erbjudande där på Dragon Gate, helkropps massage endast 200 kronor. Som hittat. ka bli kul åh se hur det ser ut där också, jag har inte varit där sedan dom blev klar.
Nu ska jag platta håret och sen laga lite lunch.
 



Mat

2008-12-09 @ 18:00:29
Har precis ätit mat, kyckling ris och curry sås blev det idag. Hittade inte nå speciellt i Valbo, köpte nya kuddar till sängen så nu kanske man kan vakna utan nackspärr imorgon!
Va en sväng in på Åhlens nere på stan med och där fanns det, den lilla mojängen jag letat efter så länge men inte har hittat. En "hållare" som man sätter på badkarskanten, för att ha shampoo och balsam i. Har haft "hållare" med sugploppar tidigare och det suger verkligen. Man kan inte sätta mycket i dom innan dom ramlar ner från väggen. Men nu sitter den efterlängtade mojängen på kanten.

Ska bädda rent i sängen senare, så skönt åh ta ett varmt bad och slappna av för att sedan lägga sig i en ny bäddad säng!


Har letat bild förgäves i typ 30 minuter, får knäppa ett kort senare istället.

Valbo

2008-12-09 @ 10:08:47
Mamma ringde precis och frågade om jag skulle fölkja med till Valbo. Och jag har inget bättre för mig så jag tar på mig lite mascara och följer med.
Idag va jag grymt trött när jag klev upp, tror det är årstiden som gör det. Bara mörker hela tiden. En dusch sen va man fit for fight igen!
Ska slänga i mig en macka nu så jag hinner med bilen till Valbo!.
Nu är det bara 15 dagar kvar till julafton och stressigt som attan. Är inte klar med presenterna än. Hoppas jag hittar nått i Valbo. Får väl köpa den där söta lilla postlådan till syster min från Smaksak kanske.



Sänga

2008-12-08 @ 23:24:58
Nu ligger jag i sängen och har precis tittat klart på nyaste desperata hemmafruar. Åhh va bra det är.
Rickard somnade precis, så jag ska väl stänga mina ögon jag med så han inte vaknar av ljuset.

På onsdag ska jag träffa Malin, va år och dar sen jag träffade henne. Ska bli jätte kul.
Sov gott alla!

Segt värre

2008-12-08 @ 11:50:18
Vad ska man hitta på idag då? Skulle behöva köpa färdigt julklapparna, men orkar jag det då?
Är på sånt depp humör idag, det måste vara vädret som gör det (tror jag). Hmm ringer Rickard iaf! Älskar dej så det gör ont!






.

2:a advent

2008-12-07 @ 16:37:29

Två veckor kvar till julafton. Usch nu börjar stressen komma. Har inte handlat klart julklapparna än och har noll fantasi för vad jag ska köpa till pappa när han fyller år.
Ska äta lite spagetti och köttfärssås nu, har inte ätit nå på hela dagen. Så nu kommer det sitta fint med lite käk=)

Ensam

2008-12-06 @ 15:07:30
Oj oj vilken kväll igår.
Va hemma hos Diana och spelade Guitar Hero med henne, Johanna, Acke och Thomas. (är skit kass på det men det börjar ta sig)
Blev lite vin och mycket skratt! Sen tog jag och Johanna en taxi hem till mig och skulle hälsa på grabbarna som hade varit här och spelat poker. Rickard var hungrig så han fick för sig att vi skulle ta en taxi till Max och äta. ( Fyllan talade) Och ja det gjorde vi. Gick förbi mamma och pappa när vi kom hem och spelade lite " Med andra ord". Klockrent spel!

När vi klev ur hissen hemma hör vi en röst från våningen över oss: - BELLA!
Va fan va det där? Jo det va Marcus som satt i trappen och åt en kebab. Han ramlade ner för trappen och kommer in i lgh och tror han har brutit armen. Hahha fan va full han va. Sen höll han igång och drygade till fem snåret! Tack gode gud för att han somnade till slut.

Har precis varit ner på stan med Johanna och köpt en klänning. Jätte söt svart klänning med prickigt skärp i midjan.
Ska hoppa ner i ett bad nu sen går jag hem till Johanna igen.
Rickard och Marcus har åkt till Sthlm för att julhandla så jag får sova ensam inatt. Känns inge kul nu när jag har vant mej med att Rickard är hemma varje dag.
Nä nu rinner vattnet över i badkaret så jag lär nog stänga av det!
Uppd. senare.

Insider

2008-12-03 @ 22:59:03

Sitter och tittar på Insider på 3:an.
Det pratas om plastikkirurgi, människor som ville operera ögonen för att se piggare ut, få bort påsar mm. Nu kan dom inte stänga ögonen, det svider, rinner mm. Det värsta av allt. Läkaren som utfört operationen är inte utbildad plastikkirurg, och hon arbetar nu på en klinik i Gävle. HÄR där JAG bor.
Dom pratade även om mäklare. Ett par som köpte en lgh för 3,5 miljoner och nu tar kronofogden den av dom för kontrakten är inte giltiga. Hur fan ska man våga köpa lgh/hus när man ser sånt här. Det där stackars paret kan bli skuldsatta för resten av livet och bli utan lgh.
Usch den här världen är skrämmande. Va fan är vi på väg??

Surt

2008-12-03 @ 15:04:30
OTH har uppehåll till 5:e januari. Hur ska jag kunna hålla mej??

mjo

2008-12-03 @ 15:03:52

Vilket väder det är. Har inget emot regn men det öser ju ner så man inte kan vara ute.
Tråkigt att bara sitta inne.
Idag har det inte hänt så mycket. Va iväg en sväng med mor min och handlade lite. Åh nus itter jag och väntar på att tvätten ska torka.
Idag ska jag och Rickard mysa lite med Tacopaj, grönsaker och en massa vitlök( ni vill inte sitta bredvid mej ikväll)Blir så tjatigt med Tacos hela tiden, kul åh variera lite.

Idag byter Rickard bort Chevan också, skönt åh bli av med den en gång för alla. Usch stora hemska bil som jag inte kan köra. Haha. Nu blir det hederlig 740!
Imorgon ska jag på avslutning på Wilmers sång. Ska knäppa lite kort så får ni se.

Städa städa städa!

oj

2008-12-01 @ 13:42:20
Nu va det länge sen jag skrev. Och vad har hänt sen sist?
Vi har varit upp en sväng till Härnösand, jag Rickard och Christian. Blev lite fest, lite bada och mycket mysa! Är så skönt åh komma bort från den här hålan ibland. Fast hemma är alltid bäst.
Har satt upp jul gardiner och ljusstakar så nu är det mys hemma också.
Ska hem till mamma och göra julkort idag( liten tradition vi har) roligare åh skicka iväg dom när man har gjort dom själv.

Finns så mycket åh berätta men som man inte vill dela med sig om till alla. Så det är Safe with me!
Nu ska jag ringa Johanna och se efter vad vi ska hitta på.


Pink- Sober