Härnösand

2009-08-30 @ 18:10:51

Full i magen och grymt trött i kroppen efter heljen uppe i H-sand! Alltid lika kul att vara här uppe, synd att det inte blir så ofta!
Vi ska nog packa ihop våra grejjer nu och bege oss hemåt!
Borta bra men hemma BÄST!

4 dagar kvar!

2009-08-23 @ 13:21:09

Då var det söndag igen då. Har varit iväg på kryssning fredag till lördag, åh va roligt det var.
Det måste göras om inom en snar framtid! Varför unnar man inte sig sånna grejjer oftare för?
Har noll koll på vad som händer idag, tror jag ska åka hem och försöka ta tag i trappen innan Rickard kommer hem. Det blir mer som jag vill då =) Tycker han inte om det tar vi det då.!
Nu ska jag ringa Älsklingen min och kolla hur han mår idag, han va rätt slirig igår! 
Hade?!

21/8-09

2009-08-21 @ 14:42:32

Om cirka en timme går bilen som tar oss till Silja Terminalen och vi gungar i takt med vågorna.!
Äntligen fredag!

Måste ge en tanke åt Stefan som har fått nöff nöff sjukan?? stackarn! Tycker synd om dig!
¨



Nu Rockar vi!!

Fredag hela dagen!

2009-08-21 @ 09:29:36

Vaknade strax före nio av att min mobil ringde, VEM ringer mig före nio??? Jag kunde iallafall inte somna om, började titta på tv men det va ju bara Tv-Shop och det är ingen höjdare direkt, så jag tog på mig morgonrocken och satt mig på balkongen i solen och tog en cigg. Rackarns så skönt det var!

Nu ska jag hoppa ner i ett bad och slappa en sväng, sen blir det stan och fixa det sista innan kryssningen idag! Åker vid fyra tiden så vi slipper stressa när vi kommer till terminalen. Stackars Jessica har inte sovit många timmar, och på köpet äter hon antibiotika. Men hon är inte den som är den, det här löser vi gumman!

Nä nu tror jag att jag ska ringa och väcka Nathalie, sömntutan kan inte sova hur länge som helst!



Onsdag hela dagen!

2009-08-19 @ 13:31:26
Solen skiner och det är varmt ute igen, va på Limön i helgen och då hade jag packat på mig 3 tröjor och en filt och endå frös jag rumpan av mig.!
Igår bokade vi kryssningen så på fredag är östersjöns vatten inte säkra längre. 4 brudar som våldgästar, hur ska det sluta??
Rickard har åkt till Norge igen, känns sjukt tomt hemma! Det va ju 2 som försvann den här gången. Tur att tiden går fort så han kommer hem snart igen!
Nu ska jag vara social med min vän Jessica, får se vad vi hittar på.


Får absolut inte glömmas bort att min hall nu är VIT! Fia kämpa på nu, snart kommer jag och tittar så du kommer nån vart! ( ska jag säga som hade hallen beige?? i 1 månad och aldrig kom nån vart!)

Det blev en jävla diskussion om spindeln från Maxi!!

Daah!!

2009-08-14 @ 03:14:01
Law And Order suger rakt igenom. Just nu vill jag bara hem, ligga i min säng och gosa med min Älskling! Finns det nå bättre?

Torsdag!?

2009-08-13 @ 22:17:20
Jag har haft en sjukt konstig dag idag. Blivit irriterad och less för ingenting.
Jag får sånna dagar ibland, vette katten varför. Det är inte alls nå roligt när det blir så.

Jag öppnade ögonen vid 13.30, upp och fick en smörgås i magen. målade lite i hallen ( nu har vi vita lister runt dörren), sen hem till Mamma som fyllde år, firade henne sen va jag as trött så jag la mig på soffan en sväng och tittade på tv. Tänkte försöka somna men vips så va klockan redan 9 och det var dax att gå till jobbet! Sista natten på schemat idag sen är det bara till att ta det man får.! Jobbigt läge??

Lååångt hår =D

2009-08-13 @ 01:47:10
Nu kan jag visa mig ute utan att skämmas igen! Tack vare Elin och Ida ser jag ut som en i mängden igen!Puh va skönt!
Sitter på jobbet nu, mina två sista nätter för denna sommaren, känns både bra och tråkigt. Jobbigt att behöva "jaga" nätter igen.
Nu är vi snart färdig med hallen/trappen hemma. Snart kan jag få göra iordning där! Som jag längtat =D
Nu kallar jobbet på mig!?!

Samma dag fast senare!

2009-08-10 @ 15:32:09
Håller på göra mig iordning inför en tripp till stan. Pratade med Elin nyss, nu är håret beställt. Det kommer imorgon så klockan 12 blir det nya naglar, 14,30 klippning hos Ida och 16.00 åker håret i! Som jag längtar, snart kan jag visa mig bland folk igen.
Tänkte åka förbi Jysk och köpa nya kuddar idag, sov som en gud hos Jessica sist så jag måste införskaffa mig sådana jag med!

Risigt!?!

2009-08-10 @ 05:58:49

Va ett tag sen nu! Har sen sist hunnit med en tripp till Ullared/Göteborg, fått en till person i hushållet, håret är både risigt, torrt och ja fy fan rent ut sagt.!
På tisdag blir det klipp och förlängning, och nya fina naglar!
Rickard har kommit hem från Norge så vi har hunnit myst lite grann också. ( Ett MÅSTE efter 12 dagar ifrån varandra)
Imorn ska jag vara barnvakt åt Freya och Melwin en stund, storhandla efter det och sen hem, slänga mig på soffan och andas ut.
Även fast man är ledig finns det 40 000 saker man ska göra så det känns som man jobbar iallafall.

Nu håller vi tummarna! =D

.

2009-08-07 @ 02:31:01

Nu är det inte lång tid kvar inna vi sitter i bilen, färdiga att ge oss av mot Göteborg.
Världens BÄSTA pappa ska byta bromsar åt oss imorn när jag slutar, ska möta honom direkt efter jobbet, så jag får sova lite senare imorn bitti men det gör ingenting. Lite sömn får jag ju iallafall.
Måste fortsätta vara social med mina arbetskamrater nu, Jag gillar mitt jobb!!=)

Uscha

2009-08-05 @ 23:59:24
Jag mår inte alls nå bra. Svetten rinner, huvudet värker och jag känner mig yrslig.
Förmodligen nacken min som spöker, men jag kan inte sluta tänka på denna svininfluensa! Fan i helvetet om jag fått det!!

Värme.?

2009-08-04 @ 16:09:14

Idag är det varmt ute, kladdigt. Inte direkt sol men kanske lite endå.
Varmt är det iallafall det har jag kommit fram till.
Har ägnat nästan 2 dagar till att städa hemma, nu luktar det gott och man kan gå på golvet utan att dammtussarna hänger i strumporna.
Det är inge kul åh städa men när man ser att det blir resultat så kämpar man vidare.!
Är hemma hos Jessica nu och ska ta ett bad, haha jag åker hit och badar eftersom jag inte har nå badkar nu och bada är ju kanske det bästa som finns. Vi ska göra relax i källaren så småningom men tills dess får jag bada här=)
Ska göra lite mackor också till bilbingon ikväll. Japp jag ska på bilbingo och gud va kul det ska bli. Fast mest av allt längtar jag till lördag.!

Hade hej!?!

Måndag

2009-08-03 @ 06:05:00
Då va det måndag morgon och jag får snart gå hem och göra kväller. Eller vad säger man på morgonen?? Hem och göra morgon? Då fattar ju ingen att man ska hem och sova.!
Har ställt klockan på halv ett idag, då kan jag förmodligen ställa om dygnet igen.
Får se vad jag hittar på efter min städning idag, kanske åker in till stan och tittar på en film.! Jaja nu ska jag göra sista rycket innan jag får gå hem.
Jag är LEDIG! ( snart iallafall!)

Snart måndag 3/8-09

2009-08-02 @ 23:56:16
Då var man inne på sista natten nu. Det ska bli så härligt att vara ledig imorn. Städa, tvätta och måla tänkte jag sysselsätta mig med.
Vet inte varför men jag har ett sånt pirr, en sån där lyckokänsla i kroppen. Det är underbart så jag ska inte klaga, nej nej jag njuter av varje sekund!
Idag har jag förövrigt varit med Jessica och dom små busarna. Vilka sköningar, underbara barn!

Nu hoppas vi på att natten går fort! Tack åh Hej

2:a Augusti!

2009-08-02 @ 00:03:09
Sov till halv fem idag, tror det var behövligt. Har inte sovit så länge nån gång, hade lite ångest för jag sovit bort hela dagen. 4 timmar senare skulle jag till jobbet!
Min käre vän Jessica ringde och bjöd hem mig på mat, åh gud va gott det var. Åt hur mycket som helst ( vilket jag förövrigt alltid gör, jag lär mig inte!) och så sa jag.
- Nu är jag så mätt att jag inte behöver äta på jobbet inatt.
Men nu sitter jag här och magen börjar skrika efter nått.??
Längtar till måndag då är jag ledig efter 6 nätter, man känner i kroppen att man är lite halv sliten. Klirr i kassan!

På lördag blir det Ullared iallafall, Im in heaven!

.

2009-08-01 @ 01:13:33
Michael Jacksson dokumentär på 4:an nu.! Me Like!

1:a Augusti

2009-08-01 @ 01:12:25
Tiden bara flyger iväg, det är redan augusti. Vi har redan bott i huset en månad, och jag storm trivs. Det är faktiskt skönt att inte bo inne i stan, det är inte ett ljud när jag ska sova och vi kan sitta ute på altanen och grilla när det är fint väder. Jag kan inte bli mer nöjd än vad jag är nu.
+ att min käre sambo ringde idag och vi ska till Göteborg på lördag, och kanske det skulle bli så att jag fick gå på Ullared. Kan man vara mer lycklig just nu?? Nej jag tror inte det, eller?

Jag vet nått som inte du vet!