Duns

2008-11-18 @ 19:25:57
Har varit ute och flängt hela dagen. Nathalie ringde och väckte mig vid 10, upp tog ett bad och sen iväg. Fick jätte goda Enchiladas hemma hos henne till lunch!
Tänkte att jag skulle köpa mig en vinterjacka idag, men med min vanliga otur så va den slut! Så nu är det bara åh leta vidare..Vill ha en lång som går ner lite över rumpan så den slipper frysa i minus graderna.
Färgade håret för cirka 2 veckor sedan och hade redan fått utväxt, så jag köpte en färg och Nathalie hade i det.Stör mig grymt mycket på utväxten, finns inget fulare.

Kom precis hem, har lagat lite mat och sen blir det städa. Och då menar jag STÄDA! Golvet ska skrubbas med tandborste. Nä men en rejäl förvandling ska det bli iaf.

Basta!

2008-11-16 @ 23:36:23

Har varit och bastat idag hemma hos Christian med Rickard, Olle och Emelie och Christian(eftersom han bor där)
Va jätte skönt faktiskt. Blev helt slut så nu är det sängen nästa som gäller. Rickard har redan lagt sej( Undra vad hans problem är, han brukar aldrig lägga sig före mig)

Imorn vette katten vad som händer.

Trök väder

2008-11-14 @ 12:53:39
Sitter och tittar ut genom fönstret, samma sak som det varit hela veckan. REGN! Uscha va trist det är med regn, bött och jävligt.
Igår kom Stefan upp, va skit kul åh träffa han igen. Blir kanske Härnösand imorn, jag längtar efter alla där uppe! Har inte varit där på ett halv år säkert. Känns som det är dax nu!

Massa tankar skänker jag till Nathalie just nu, tänker på dej gumman! LOVE

Strumpor?

2008-11-07 @ 17:19:23

Det är ju Fars dag på söndag och Pappa vill aldrig ha någonting, men jag tänkte köpa strumpor eller nå med den klatchiga texten " Världens Bästa Pappa" Har letat men hittar inga. Nån som vet vart det kan finnas?

"

2008-11-07 @ 17:17:41
Faan det fanns ingen byrå i Flisskär. Attans, jag som verkligen ville ha den med mig hem och göra i ordning tills Rickard kommer hem. Mamma och Pappa hade tagit med sig den ut till Limön, så då blev jag utan. Får ta och köpa nån billig på Ikea. Ska ju endå köpa skåpen där så då kan jag kanske smuggla med mig en byrå också.
Nu ska jag hem till Mamma och Pappa på lite käk, sen tänkte jag locka med mig syster min till Valbo, vill ha skåpen idag. Och det är nå grymt tråkigt åh gå på Ikea själv. Nää får muta henne med en tjuga eller nå så kanske hon är villig åh följa med sin söta syster.( jag tror inte det blir några problem utan tjuga heller)

Ångest

2008-11-07 @ 14:57:01
Har precis vaknat, usch vilken ångest jag har. Brukar aldrig sova så här länge när jag jobbat natt, nu har jag ju dovit bort halva dagen.
Blir en snabb dusch nu sen ska jag försöka få lite ordning här hemma.
Ska ringa mammsen så vi kan hämta lite möbler åt mig. Och så ska jag snika in mig på en bit mat ikväll. Är så tråkigt åh laga "fin" mat till sig själv, känns inte som jag vill ställa mig och göra tex. fetaost fylld kyckling och klyftpotatis om bara jag ska äta. Nää det känns lite grått!
Ska släppa datorn nu och sätta musiken på högsta volym och komma igång med städningen.

Snart så...

2008-11-07 @ 05:36:58
får jag gå hem till min varma och sköna säng!
Tänk va skönt det är åh bara ligga i sängen, sappa på tv:n och slumra till.
Blir till åh titta på Våra Bästa År när jag kommer hem, reprisen går ju klockan 7 på morgonen nu för tiden. Fattar inte varför den ska gå då, det är väl ingen som är vaken då. Och dom som är vaken jobbar eller ska till jobbet.
Äh strunt samma, jag ska titta om en stund i varje fall, sen får dom andra göra som dom vill. Kanske inte är så kul åh ställa klockan bara för man vill se ett program på tv!

Bocken

2008-11-07 @ 01:26:27

Vad tror ni, får Bocken stå i fred hela jul/nyår 2008?

Det går åh satsa pengar på vilket datum man tror bocken brinner ner. Ja det är väl kanske lite överdrivet, men han är en världskändis från Gävle.
Folk är ju som galna när den väl har satts upp.

Jag kan tycka att det är lite av en tradition att den SKA brinna. Han har ju endå brunnit fler år än han fått vara orörd.
Vad tycker ni? Brinna eller inte??

Jobb

2008-11-07 @ 00:47:44
Sitter framför datorn på jobbet nu. Gud va skönt det va att kmma hit och få lite rutin igen, känns som det va år och dar sedan jag jobbade sist.
Känner mig inte direkt trött än, men jag lovar DET KOMMER!
Är man inte van åh jobba natt så blir man trött, det blir man iof. endå men extremt om man inte jobbat på länge. Tur att jag sov en sväng hos Nathalie idag.


Tror jag ska köpa 3 "sko skåp" ( kan man säga så??) till hallen imorn, och hämta en byrå. Ska fixa allt hemma imorn när jag vaknar. Städa, tvätta (om det finns tid) dona och grejja. Pratade med Rickard nyss, han kommer hem på lördag förmiddag och sen blir han hemma ett tag. Han ska jobba på Korsnäs nästa vecka. Skönt åh ha han hemma ett tag!

6/11 ( & 5/11)

2008-11-06 @ 13:25:48
Igår spenaderade jag och Nathalie dagen i valbo. Köpte lite spolarvätska till bilen och ett madrassöverdrag till sängen. Det hade kostat 199:- och va nedsatt till 29:- så jag kunde inte motstå att köpa det. Våran säng blev typ förstörd när vi flyttade, alldeless skitig på sidorna och det är ju inte det lättaste att slänga in hela sängen i tvättmaskinen!
Nä så madrassöverdraget passade fin fint tycker jag.

Idag ska jag följa med Nathalie till Um, sen blir det hem och städa, vila lite och sen vidare till jobbet. Ska bli hur skönt som helst att jobba i natt, det kryper i kroppen på mig när jag bara är hemma. Inga pengar som trillar in i kassan och det finns inget åh göra.
Hittade en sån där hylla som jag vill ha på blocket igår, men med min vanliga otur så va den redan såld. Självklart när jag vill ha något så finns det inte kvar. Får väl köpa en ny på Ikea när lönen kommer.
Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning, sen blir det umgås med Nathalie. Tror vi har en del åh prata om, det visar sig.
Svejs

Trött

2008-11-05 @ 00:16:35

Jaha åh vad har jag haft för mej idag då??
Det är ju bra att man undrar själv (NÄÄ) Rickard ringde och väckte mig klockan 7 imorse, då gick han av sitt pass och jag skulle kliva upp för ett besök hos läkaren. 8.15 hade jag tid på gävle Hälsocentral för att kolla upp mina knän som är helt förstörda efter min bilolycka i november 05. När jag kommer dit så frågar tjejen i kassan vad det är för intyg jag ska få. 
- Öh ett invaliditetsintyg svarar jag.
-Oj kolla med din läkare om det är du eller försäkringsbolaget som ska betala det, det brukar kosta flera tusen åh få ett sånt.
Shit tänkte jag, inte fan har jag råd åh slänga ut flera tusen på en lapp som jag ska skicka vidare till försäkringsbolaget. Som tur va så slapp jag betal det. Puhh

Gick hem sen och tittade lite på Oprah som va jätte spännande. Då ringer mamma och frågar om jag vill följa med till Valbo. Kännde att om jag ligger kvar här så omnar jag och då kan jag inte sova ikväll, så jag följde med.
Köpte lite ljus, glas, en choklad kalender (mamma köper alltid sånna till mig) en svart lykta som jag ska ha i fönstret i vardagsrummet, och en skit snygg klocka.
När jag kom hem tog jag ner den fula klockan från väggen och skulle sätta upp min nya fina, men den va för stor! Den fick inte plats över dörren. Vette fan vart jag ska sätta klockan nu, men upp ska den iaf!

Käkade lite potaisgrätäng och kött med Micke och Nathalie, tittade på tv och sen hamnade jag här.
Nu ska jag kolla på Valvakan på femman med Filip och Fredrik. Är inte så insatt men hoppas på att Obama vinner!
Natti

.

2008-11-03 @ 17:23:03
Lady Gaga - Poker face

Underbart

2008-11-03 @ 17:20:51
Har varit en helt underbar helg. Har inte gjort nå speciellt men den har varit helt underbar iaf.
Har umgått med Rickard varje dag, från morgon till kväll. Har bara lämnat dörren för att åka till Rickards mormors grav för att tända ljus på Halloween, ja och för att köpa en påse godis igår.
Helt sjukt va jag va sugen på lakrits och choklad igår, fick nån jäcla nojja.
Rickard och Diana sa samma sak, men det är ganska omöjligt med tanke på att jag äter P-piller.
Men skulle det växa en liten krabat i magen så skulle han/hon vara så älskad och efterlängtad endå när den väl kom till oss.
Skulle inte göra en abort om det skulle vara så att jag är gravid. Det är inget som vi planerar, men händer det så händer det.

Åhh jag måste berätta. I fredags kom MIN ÄLSKLING hem med rosor till mig. Finns det något mer speciellt än när ens älskling överaskar en med blommor bara så där endå? Jag är nog den lyckligaste människan i världen som får ha en sån pojkvän som jag har!



LYCKLIG