Fredag 30/5

2008-05-30 @ 17:47:55
Ännu en vecka avklarad. Va ner på Ams idag och tänkte skriva in mej igen, för det hade strulat till sej. Väl där nere säger dom att jag inte är avskriven så det va ju bra för mej då=) Missar jag inte nå a-kassa dagar!

Hade p-möte kl ett, gick fortare än vad jag trodde. Va klar halv två.
Innan mötet gick jag, syster och mina 2 favorit sytersöner och käkade inne på nian, blev en sub macka=) Åhh dom är sååå goda.

Ska åka till affären snart och handla det sista till maten ikväll, Rickard slutar inte fören sju så det är ingen panik.
Blir en taco paj och film ikväll=)
Har ju inte firat vår års-dag än så det får bli med lite mys så här en fredag!

Vad har mer hänt sen sist då!?? Hmm började städa i förrgår, skulle göra en vanlig städning med dammsugning, dammning och moppa golven.
Medans jag håller på som bäst inne i badrummet upptäcker jag MASSA fläckar på dörren, och då va det kört!
Va bara tvungen åh torka alla skåp luckor, dörrar till och med kaklet i badrummet är skinande rent nu......fan jag hatar när jag upptäcker sånna där saker, jag kan bara inte sluta städa då! Måste ta allt och då menar jag ALLT! Men nu är det gjort iaf, och jag kan koppla av en stund=)

Nää nu ska jag ta mej i kragen och bege mej till affären, kanska åker förbi Nathalie på en cigg på samma gång..

                                                                     Världens goaste!











//                              

JObb

2008-05-13 @ 11:23:47
Idag är det jobb mellan 15-18, inte spec lång men kul åh få åka dit iaf=)

Igår va jag Nathalie och Rickard ut och käkade på Roma, sen åkte jag hem till Nathalie flr Rickard skulle laga nån dator.....

Innan jobbet idag ska jag städa =( bläääh orkar inte fasst jag måste.
Va inte länge sen min älskling åkte men jag saknar honom redan iaf, han är så underbar finns ingen som skulle kunna ersätta den platsen han har i mitt hjärta. ( Vill inte ersätta han med någon annna heller för den delen)

Nä ska man försöka ta sig i kragen och göra ett ryck?? Väntar en liten stund till!!!


//

Va ett tags en du!

2008-05-11 @ 11:42:44
Ja det va inte igår jag skrev ett inlägg här sist inte. Mycket har hänt sen sist!

Har börjat jobba, trivs hur bra som helst, så jäkla skönt åh komma ut och få göra nått inte bara vara hemma hela tiden.

Sista april spenderade jag och therese i thaiens stuga i Romsen=) Va helt okej. Vi grillade, drack och hade maj kase. Vi eldade allt som fanns åh elda, sopor, leksakslådor, båtar! You name it, allt!

Hahaha dagen efter va det inte många som  va pigg på att städa förutom jag och Therese, vi drog igång dammsugaren vid 9.30 tror jag=) Alla va nog inte så jätte glada på oss då!

På torsdags kvällen kom min älskling hem igen från jobb i Iggesund. Så underbart när han kommer hem efter att ha varot borta några dagar, känns som man är ny kär igen=)

Tack och lov får man ha karln hemma några veckor nu innan han drar iväg på nya äventyr.

Igår va det cruising, åkte ner och kollade på bilarna på stan. va hur mycket folk som helst. Träffade Sandra och Johan och deras lilla Kevin nere på stan, han är sååå söt den lilla gobiten=) Nästan så man blir lite sugen själv, men det får vänta några år till.
Skulle varit race i Gävle igår men det blev ändrat till Uppsala. och efter vad jag har hört så va det helt kasst, typ första och sista gången man åkte till Uppsala på race..fattar inte varför man inte hade det i gävle när endå alla va här för crusingen!

N' nu är det  ny dag nya tag, tvätta och sitta i solen är mina planer för dagen, får väl se om mister har tänkt ut nå annat när han vaknar.=)

//